Grasrotandelen

Støtt Sørlandslaget gjennom «Grasrotandelen»!

Sørlandslaget er registrert  i Frivillighetsregisteret (med org. nr. 987 090 669), og det er mulig å velge Sørlandslaget som Grasrotandelmottaker. Grasrotandelen er en ordning hvor de som spiller selv kan velge hvor noe av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet deg til. Nå håper vi at så mange som mulig vil velge Sørlandslaget!

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:

SMS: Send kodeord GRASROTANDELEN 987090669 til 2020 (Tjenesten er gratis).

Kommisjonær: Søk opp Sørlandslaget i Oslo på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp Sørlandslaget for deg på terminalen.

www.norsk-tipping.no: Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp Sørlandslaget i Oslo og enkelt knytte deg til.

Norsk Tipping Mobilspill: Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side, deretter trykker du Oppdater. Deretter kan du søke opp Sørlandslaget i Oslo og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

Dersom du ønsker å lese mer om Grasrotandelen, kan du ta en titt på Norsk Tipping sine sider www.grasrotandelen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *